;

Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Lomi-Lomi

Durata: 60 Minute

Preț: 500 MDL 450 MDL

Vă rugăm să verificați disponibilitatea la operatorii noștri.

Descriere:

Lomi-Lomi un masaj practicat de mii de ani de către aborigenii din Hawaii, este recunoscut în lumea moderna ca o terapie holistică, ce reconectează si armonizează corpul, mintea si sufletul, eliberând fiinta de suferinta fizica si de trairile emotionale si mentale negative.

Un masaj foarte relaxant, realizat cu manevre prelungi si lente ale palmelor, antebratelor si coatelor, ce ajuta la reducerea tensiunilor si stresului, la ameliorarea circulatiei sangvine si limfatice, la eliminarea toxinelor, conferind confort, echilibru si stare generala de bine. Lomi Lomi retese zone ale corpului care au fost deconectate. Este reconectarea cu trupul intr-un mod profund.

Acest masaj este indicat pentru persoanele care lucreaza in medii stresante, persoanelor care sufera de dureri musculare,persoanelor care suferă de obezitate (tehnica acestui masaj este recomandata pentru persoanele supraponderale, datorita presiunii usoare).

Iar beneficiile Lomi-Lomi sunt extraordinare pentru corpul nostru , oferind relaxarea si calmarea durerilor musculare,reducerea tensiunilor si a stresului, ameliorează circulația sangvină si limfatică, ajută la eliminarea toxinelor din organism și reechilibrare energetica.

 


Servicii asemănătoare

Masaj pentru gravide (general)

450 MDL - 60 Minute

Detalii

Masaj cu bambus (Zonal)

300 MDL - 30 Minute

Detalii

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Bucuriei 1/6

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top